סלט חצילים מרוקאי פיקנטי

מתכון לסלט חצילים מרוקאי פיקנטי לשבת
מתכון לסלט חצילים מרוקאי פיקנטי לשבת

תיאור

מתכון לסלט חצילים מרוקאי פיקנטי שיבוא לכם פגז על שולחן השבת או כחלק ממבחר הסלטים שתשימו על שולחן ה"על האש" שלכם עם כל המשפחה והחברים! לא לשכוח לנגב עם חלה בצד!

רמת קושי: בינוני זמן הכנה 18 דקות זמן בישול 18 דקות זמן מנוחה 4 דקות זמן כללי 40 דקות
כמות מנות: 1

מצרכים לסלע בקערה בינונית

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    חתכו את החציל לחתיכות גסות ואל תורידו את הקליפה, חתכו את הפלפל האדום והבצל גם כן גס

  2. שלב 2

    חממו שמן זית במחבת רחבה ותוסיפו את הבצל הפלפל האדום והחציל לעומת טיגון בינונית, מיד לאחר מכן תוסיפו גם את הפלפל הירוק החריף ערבבו תוסיפו את שיני השום החתוכות לפרוסות ותוסיפו את קוביות החציל. טגנו וערבבו הכל במשך מספר דקות.

  3. שלב 3

    חרצו X על 2 עגבניות מגי ובשלו במים רותחים מספר דק' עד שהקליפה תתנתק בסיום תעבירו למי קרח ותורידו את הקליפה, תקצצו כל עגבניה לקוביות גסות ותוסיפו למחבת (כולל המיץ)

  4. שלב 4

    תבלו: אבקת מרק פרווה, פפריקה מרוקאית מתוקה בשמן, מלח פלפל סוכר רסק עגבניות ערבבו הכל תוסיפו חצי כוס מים או קצת יותר תטעמו ותקנו תיבול לפי טעמכם האישי, אם צריך תוסיפו עוד קצת מים, בשלו הכל כ-18-20 דק' תטעמו שהירקות התרככו והטעמים התחברו ושיהיה בתיאבון. שמרו בקופסה סגורה במקרר מספר ימים.

    אפשר לוותר על אבקת המרק ולהוסיף מלח
מילות מפתח: מתכון לסלט חצילים מרוקאי פיקנטי

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *