עוגיות אמסטרדם

עוגיות אמסטרדם מתכון קל
רמת קושי: בינוני זמן הכנה 20 דקות זמן בישול 10 דקות זמן כללי 30 דקות
טמפ' בישול: 170  °C כמות מנות: 18

מצרכים לכ-16-18 עוגיות

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    תוסיפו לקערה את המצרכים הכתובים למעלה. תחתכו את החמאה לפני לקוביות ותשאירו אותה בחוץ שתהפוך לחמאה רכה. ערבבו הכל עם הידיים (כמובן שאפשר במיקסר) עד שיתקבל גוש חום כהה בצק עוגיות כהה. כסו וקרר במקרר כ-40 דקות.

  2. שלב 2

    תוציאו מהמקרר קחו חתיכה ותשקלו 50 גרם. צרו צורת כדור,תעשו בו גומה קטנה ותכניסו לבפנים 2 קוביות שוקולד לבן, סגרו טוב ותעבירו לתבנית מרופדת בנייר אפייה.

  3. שלב 3

    תכניסו לתנור שחיממם מראש כ-10 דקות לפני על 170 מעלות טורבו לכ-8-10 דקות בלבד. תוציאו את העוגיות בזהירות ותנו להן להצטנן. אפשר גם לאכול כשהן קצת חמות ורכות, תהנו!

הערות

אם חסרה לכם אבקת סודה לשתייה לא נורא אפשר יהיה להכין גם בלי. אפשר לאחסן את העוגיות בקופסה אטומה במקרר מספר ימים ולחמם כל פעם לפני קצת במיקרוגל.

מילות מפתח: עוגיות אמסטרדם,מתכון לעוגיות אמסטרדם,עוגיות אמסטרדם ללא מיקסר

שאלות ותשובות

פתח בהרחבה:
אפשר להשתמש בפרלינים?

ברור שאפשר. אך יותר פשוט להשתמש ב-2 קוביות שוקולד לבן!

אפשר להשתמש בשוקולד אחר ולא לבן?

בוודאי! שימו שוקולד חלב או מריר או בלונדי מה שאתם אוהבים!

איך הופכים את העוגיות לגרסה פרווה?

משתמש במחמאה/נטורינה במקום חמאה ומשתמשים בשוקולד לבן פרווה או שוקולד מסוג אחר שהוא פרווה!

אפשר להקפיא את העוגיות?

בטח. בקופסה אטומה במקפיא ורצוי לחמם בתנור או במיקרוגל לפני שאוכלים העוגייה תחזור להיות רכה ועסיסית!

4 תגובות

  1. ניסיתי כמה וכמה מתכונים ולדעתי זה המתכון המוצלח ביותר, תודה!






השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *