תיאור
מתכון לבצל סגול מוחמץ שישדרג לכם כל כריך / כל סנדוויץ' בקלי קלות, הוא טעים ואפשר להוסיף אותו לכל דבר, הוא נשמר במקרר חודשים! יש באתר גם מתכון מעולה לירקות כבושים צבעוניים שלא תרצו להפסיק לנשנש.
בצל סגול מוחמץ
מצרכים לצנצנת בינונית
הוראות
סרטון
כבוי
פעיל
-
שלב 1
חותכים את הבצלים הסגולים לשיערות דקות ומכניסים לצנצנת זכוכית מעוקרת
-
שלב 2
מוסיפים לסיר את החומץ המים והמלח ומרתיחים עד שהמלח נמס
-
שלב 3
את הנוזל הרותח שופכים על הבצלים לתוך הצנצנת, נותנים לה לנוח מספר דקות סוגרים ומעבירים למקרר, אפשר לאכול כבר ביום שלמחרת!
הערות
נשמר במקרר למספר שבועות קדימה!